WordPress Support en Hosting

Hulp bij WordPress Kosten WordPress Hulp WordPress Hosting SSL certificaat Wat is WordPress

U kunt waarschijnlijk zelf al heel veel aanpassen en instellen binnen WordPress, maar het wil wel eens gebeuren dat u er niet uit komt of niet weet welke plug-in of thema u moet installeren.wordpress

Ook kan het voorkomen dat u een thema wilt laten aanpassen of wilt laten ontwerpen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Shafts Design biedt al zijn klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van professionele WordPress support. Dit kunnen wij doen door de aanpassing voor u simpelweg uit te voeren, maar dit kan ook d.m.v. een Remote Support sessie. Zodat u kunt zien wat er wordt aangepast en hier direct van kunt leren.
Terug naar boven

Persoonlijke Hulp

In tegenstelling tot de meeste WordPress Support aanbieders houden wij het graag persoonlijk. Wij maken geen gebruik van online ticket systemen of aanvraag formulieren. U kunt telefonisch een hulp moment met ons inplannen en tijdens het bieden van de hulp zullen wij telefonisch contact met u hebben.
Terug naar boven

Kosten

Voor aanpassingen die op afstand worden uitgevoerd zullen wij vooraf een duidelijke prijsopgave opmaken.

Wanneer wij u helpen bij kleine aanpassingen aan uw WordPress d.m.v. Remote Support. Hierbij kunnen wij op afstand de aanpassingen uitvoeren terwijl wij telefonisch dit met u doorspreken. Hiervoor berekenen wij een vast tarief van € 12,00 per 15 minuten.
Terug naar boven

WordPress Hosting pakketten

Shafts Design biedt u twee varianten WordPress Hosting pakketten. Bij beide pakketten wordt WordPress al voor u voor geïnstalleerd en weet u zeker dat de hosting ruim aan de vereiste voor WordPress voldoet. Tevens wordt er bij beide pakketten een domeinnaam naar keuze (indien beschikbaar) bijgeleverd.

wordpressWordPress Hosting

WordPress
Hosting
Standaard

WordPress
Hosting
Advanced

Setup kosten Gratis Gratis
Webruimte * 500 MB 1200 MB
Dataverkeer p/mnd*** 5 GB 10 GB
POP3 mailboxen
Email Aliassen
Domeinnaam  .nl  .nl
MySQL Databases
phpMyAdmin
PHP
Webmail Basis (squirrelmail)
Outlook Online + Outlook Sync (mail, agenda, contacten) (optie met extra kosten) Beschrijving: https://www.shaftsdesign.nl/images/nee_kruis.gif Beschrijving: https://www.shaftsdesign.nl/images/nee_kruis.gif
Hosted Exchange(optie met extra kosten) Beschrijving: https://www.shaftsdesign.nl/images/nee_kruis.gif Beschrijving: https://www.shaftsdesign.nl/images/nee_kruis.gif
Sync met pc, smartphone, ipad, ipod(optie met extra kosten) Beschrijving: https://www.shaftsdesign.nl/images/nee_kruis.gif Beschrijving: https://www.shaftsdesign.nl/images/nee_kruis.gif
Spamfilter ****
Anti-virus ****
Web Statistieken
Subdomeinnamen 5 onbeperkt
Control panel
Prijs per maand (incl. b.t.w.) € 10,00 € 15,00

Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn incl. 21% b.t.w.
* Bij overschrijding van de webruimte krijgt u een waarschuwing. Als de ruimte te klein blijft dient u dit op te lossen door de hosting op te ruimen of te vergroten.
***Bij overschrijding van het maximale dataverkeer per maand wordt deze aan het eind van de maand achteraf berekend tegen een tarief van 5 euro per GB. per maand of u kunt een groter pakket kiezen.
**** Spamfiltering en virusfiltering staan standaard aan op de hosting van Shafts Design. Dit is een extra service. Op de filtering worden geen garanties gegeven.

SSL Certificaat

Wilt u een SSL certificaat op uw website? Wij kunnen dit voor u in orde maken. Een standaard SSL certificaat kost ca € 50,00 per jaar. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

Op onze hosting heeft u de volgende functies standaard beschikbaar.

 MySQL5

 PHP5

 CGI_PERL

 Cronjobs

 PhpMyAdmin

 Server sides includes

 Register globals

 Htaccess

 GD library / DomXML

 ImageMagick

 subdomeinen

 Onb. FTP accounts

 Onb. Mysql databses

 Website statistieken

 Error log bestanden

 Frontpage Extensies

 Eigen error pagina’s

 SSL ondersteuning

 Backup opties

 Zendoptimizer

 Onb. e-mailadressen

 POP3 ondersteuning

 IMAP ondersteuning

 Webmail squirrelmail

 Onb e-mailforwarders

 Spamfilter

 Virusfilter

 Tekstfilte

Terug naar boven

Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je heel gemakkelijk een website kunt maken én onderhouden. WordPress begon ooit als simpel CMS om een weblog mee te maken. Inmiddels is WordPress veel meer dan alleen een blogging-platform en wordt het door steeds meer grote merken en bedrijven gebruikt om een website te bouwen. De vraag is: “Wat is WordPress?”  Deze vraag is niet te beantwoorden in een paar regels.

Wat is WordPress dan wel?

In één zin: WordPress is een systeem om je website, blog of zelfs webshop mee te beheren zonder dat je HTML of PHP hoeft te kennen.

WordPress wordt steeds meer gebruikt. Op dit moment is het zelfs zo dat 80% van de websites die in de VS gelanceerd worden een CMS gebruiken en op WordPress draaien. WordPress is open source; je kunt het gratis downloaden en je mag onbeperkt aanpassen.

Wat is een Content Management Systeem (CMS)?

Iedere website is opgebouwd uit zogeheten HTML-code. Een Content Management Systeem (CMS) biedt gebruikers de mogelijkheid om een website te onderhouden en aan te passen zonder kennis van deze code nodig te hebben. Het systeem schrijft dus de code voor u, en u kunt zich richten op het content. Dit scheelt u veel tijd en moeite, erg handig dus!

WordPress vs. andere CMS systemenwordpress_admin

WordPress is natuurlijk niet het enige CMS (Content Management System) dat beschikbaar is, maar wel de grootste. WordPress is open-source en wordt dagelijks door ontwikkelt over de hele wereld. Er worden plug-ins gemaakt die gratis verkrijgbaar zijn net zoals themes.  WordPress groeit de afgelopen jaren erg hard en de concurrentie daalt. Van WordPress zult u de komende tijd steeds meer van gaan horen!

WordPress, MySQL, domeinnaam en hosting

Voor het gebruik van WordPress heeft u een hosting (server) nodig met de juiste ondersteuning. Een belangrijk onderdeel hiervan is de MySQL server. Dit is een database server die zorgt dat uw WordPress site werkt. Zonder MySQL kunt u WordPress niet gebruiken. Wij bieden u een WordPress Hosting aan waarbij wij WordPress al geheel voor installeren.
Terug naar boven

Toon
Verbergen