Livedrive online back-up (Maand)

3,95

Shafts Design Livedrive online back-up

Eenvoudige veilige online back-up van Shafts Design

Beschrijving

Samenvatting van product

Opslag capaciteit: Onbeperkt Opslag
Locatie cloud server: London, Groot Brittannië
Maximaal aantal computers/ notebooks: Standaard 3
Uitbreid opties aantal apparaten: € 1,00 extra per computer
Hoe wordt back-up gemaakt: Automatisch via desktop software
Terugkijken back-up: vanaf alle gangbare apparaten via webbrowser of app
Type verificatie: E-mail adres / Wachtwoord

Belangrijk om te weten bij dit product

Dit betreft een maandelijks abonnement. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Wij zullen u maandelijks een factuur per e-mail sturen voor de maandelijkse abonnementsgelden.
Wanneer een factuur niet betaald wordt zullen wij de account op pauze zetten. Als betaling na 30 nog uitblijft
zullen wij het abonnement beëindigen en de opgeslagen data van de server verwijderen.
Late betaling voorkomen: Wij bieden ook de mogelijkheid om het abonnementsgeld automatich van uw rekening af te boeken. Hiervoor ontvangt u bij de welkom e-mail een formulier als bijlage.

Op dit product zijn de Livedrive Online Backup Voorwaarden Shafts Design V.O.F. van toepassing.

Eenvoudige, veilige online back-up

restoreShafts Design Livedrive back-up beschermt uw kostbare bestanden door het maken van een kopie in de veilig online privé Cloud omgeving. Het is zorgeloos, makkelijk te installeren, volledig veilig  en ongelimiteerd. Zo maakt  u van al uw belangrijke bestanden een back-up, ongeacht hoeveel je hebt!

Ongelimiteerde opslag

U heeft ongelimiteerde online opslag voor 3 computers. Heeft u meerdere computers. Dan kunnen wij tegen een kleine meerprijs (€ 1,00 per extra pc) dit uitbreiden naar het aantal dat bij u past.

Houd uw bestanden veilig

De back-up werkt in alle stilte op de achtergrond ter bescherming van uw bestanden als u uw computer gebruikt. U hebt geen technische kennis nodig voor de installatie en het gebruikt, en het back-up van al uw bestanden ongeacht hoeveel u er hebt gebeurt automatisch. U kunt uw bestanden herstellen op elk gewenst moment met één klik d.m.v. de eenvoudige terugzet software.

Bekijk uw bestanden overaloveral

Als u eenmaal een back-up van uw bestanden heeft gemaakt met Shafts Design Livedrive. Dan kunt u ze bekijken vanaf elke locatie, vanaf elke webbrowser, of vanaf uw mobiele telefoon en tablet. U kunt uw foto’s en documenten bekijken, en zelfs luisteren naar uw muziek en bekijk uw films, waar u ook bent. Dit allemaal via uw veilige online privé web portal.

Volledige gemoedsrust

gemoedsrustMet Shafts Design Livedrive kunt u er zeker van zijn uw bestanden veilig zijn. Wij houden meerdere kopieën van uw bestanden, zodat u ze eenvoudig kunt terugroepen op elk gewenst moment. Wij coderen (encryptie) ze met militaire graad van versleuteling, zodat ze volledig veilig zijn opgeslagen. Als u hulp nodig heeft hebben wij een uitstekende ondersteuning. De servers van Shafts Design Livedrive zijn allemaal binnen de Europese unie. Hierdoor bent u er zeker van dat uw bestanden alleen voor u beschikbaar zijn. Overheden hebben wettelijk geen toegang tot uw bestanden.

Toon
Verbergen