Webdesign

Algemene informatie Portfolio Werkwijze Tarieven

Webdesign by Shafts DesignShafts Design kan u van dienst zijn bij het onderhouden, aanpassen of ontwerpen van uw website. Een goede website kan een rijke aanvulling zijn op uw bedrijf. U kunt er veel informatie op kwijt, zodat uw (potentiële) klanten informatie over uw bedrijf kunnen vinden zonder dat u hiervoor uw directe inspanning hoeft te leveren. Er wordt ook wel over gesproken dat een website het visitekaartje van de 21ste eeuw is.

Onbezorgd Online

Shafts Design heeft een nieuwe abonnement opgericht ter vervanging van het traditionele losse diensten. Met ‘Shafts Design onbezorgd online’ wordt alles wat bij een website hoort voor u geregeld. Zo regelen wij het ontwerp, technisch onderhoud, beveiliging, SSL certificaten, hosting en domeinnaam. Dit allemaal voor een vast bedrag per maand. Zo hoeft u niet in één keer een grote investering meer te doen voor de website.

Ga naar de Onbezorgd Online pagina

Een website is altijd een stukje maatwerk. Uw bedrijf is immers uniek.

Om deze reden zullen wij altijd eerst met u in gesprek gaan voordat we een opdracht aannemen.
Het eerste gesprek verloopt over het algemeen telefonisch. In dit gesprek geven wij u vooral informatie om over na te denken.

Voor een tweede gesprek komen wij bij u langs om alles nog eens door te spreken, zodat voor u en
voor ons duidelijk is wat er gaat gebeuren en hoe dit er uit gaat zien.

Een website ontwikkelen betekent voor u ook wat werk.

De inhoud van de website moet u aanleveren. Vaak heeft u deze informatie niet liggen en het op
papier zetten van deze informatie valt ook niet mee. Wij adviseren u dan ook tijdig te beginnen met
het opstellen van deze informatie.
Terug naar boven

Portfolio

Hieronder ziet u een aantal van onze projecten. Wilt u het project bezoeken. U kunt hierop klikken om de pagina te bezoeken.

Kittydoll.nl
Website van een kattenfokker. Dit is behalve een site voor de katten verkoop als een informatie voorziening voor de (toekomstige) katten eigenaren.
Molendevlieger.nl
De stichting van de molen had behoefte aan een website waar bezoekers van deze mooie molen informatie kunnen vinden over de molen.
Myli.nl
Deze website heeft behalve de informatie voorziening ook als doel het online verkopen van artikelen.
Pelgrimshoeve.nl
Hier kunt u alles vinden over de kringloopwinkel, maar tevens over de doelen welke stg. de pelgrimshoeve ondersteund. Tevens heeft deze klant een intranet website voor de medewerkers die geheel afgesloten is.
Vlietnieuws.nl
Vlietnieuws.nl is opgezet door een groep journalisten welke nieuws uit Leidschendam, Voorburg en Stompwijk op de website publiceren. Dit alles met een lokaal tintje.

Terug naar boven

Werkwijze

Wanneer u een opdracht bij ons wilt plaatsen is het fijn om vooraf te weten wat u van ons kunt verwachten. Hieronder kunt u stap voor stap onze werkwijze lezen. Zo weet u precies waar u aan toe bent, wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten.

Stap 1 (Het eerste gesprek)

U bent van plan een website te laten ontwerpen, maar u zit met heel veel vragen. Logisch?!. Tijdens een eerste (telefonisch) gesprek zullen wij bij u informeren wat u met een website wilt doen en wat u er van verwacht. In dit gesprek kunt u ook alle vragen stellen die bij u opkomen m.b.t. het laten ontwikkelen van de website.

Stap 2 (Verwerking eerste gesprek)

Waarschijnlijk heeft het eerste gesprek u aan het denken gezet over een aantal punten waar u eerder nog niet aan gedacht had. Voor u is het belangrijk deze punten voor uzelf een plaatst te geven binnen uw beeldvorming van een website.

Stap 3 (Het tweede gesprek)

U heeft het deel van orienteren afgesloten en besluit de opdracht bij Shafts Design te willen plaatsen. Nu is het voor ons belangrijk goed duidelijk te krijgen wat u wilt en wat hierbij technisch mogelijk is. Hiervoor komen wij dan ook graag bij u langs om al uw plannen nogmaals door te spreken, maar in dit gesprek al wat meer in detail te treden. Zo zullen wij al naar een beeld van de inhoud vragen en met u gaan doorspreken welke vormgeving er voor de website moet worden ontwikkeld. Is er al een huisstijl waar de website bij aan moet gaan sluiten of moet er nog een huisstijl ontwikkeld worden. Aan het eind van dit gesprek moet het duidelijk zijn wat u zelf en wij allemaal moeten doen om de website een feit te maken en welke hosting u hierbij nodig heeft.

Stap 4 (De opdracht bevestigen)

Dit deel is zeker niet onbelangrijk. In deze stap zullen we het contract ondertekenen. In het contract staat duidelijk omschreven wat de opdracht inhoud en welke hosting er afgesloten wordt. Na deze stap zal de website echt een feit gaan worden.

Stap 5 (Ontwerpen van de layout)

Wij zullen beginnen met het ontwerpen van de lay-out voor de website. De lay-out is de vormgeving die in de gehele website zal worden gebruikt. Wanneer wij klaar zijn met de lay-out zullen wij deze (d.m.v. internet) aan u tonen, zodat evt. wijzigingen eraan besproken kunnen worden.

Stap 6 (Teksten en beeldmateriaal)

Wanneer de lay-out voltooid is wordt het tijd om de website te vullen met inhoud. Ook bij een CMS website zullen wij de eerste keer de inhoud voor u erin zetten, zodat de website pas online komt als die helemaal klaar is. Voor u is het belangrijk goed over de teksten na te denken. De testen worden namelijk uw visitekaartje op internet. Ook is het belangrijk dat foto’s en afbeeldingen worden verzameld die op de website moeten komen.

Waarschuwing over beeldmateriaal!
Het is belangrijk dat u voor beeldmateriaal dat u gebruikt zelf de copyright heeft of dat u toestemming heeft om beeldmateriaal van een ander te gebruiken. Het is namelijk niet toegestaan beeldmateriaal van bijv. google te gebruiken zonder toestemming van de ateur hiervan. Deze toestemmingen dient u zelf te regelen.

Stap 7 (Evalueren van het resultaat)

Dit is de laatste stap uit het proces. De website is voltooid en gevuld. Nu is het belangrijk om alles nogmaals goed na te kijken en eventuele correcties door te voeren.

Tijdens het gehele proces zullen wij u regelmatig contacten om onduidelijkheden, en de voortgang door te spreken. Het blijft namelijk altijd een stukje maatwerk waarbij het geheel goed bij uw bedrijf moet aansluiten.
Terug naar boven

Tarieven

Elke website is een stukje maatwerk, daarom is het moeilijk om vooraf een duidelijke prijs aan u door te geven. Wel kunnen wij u een indicatie geven van wat een gemiddelde website in het verleden heeft gekost.

Houdt u zeker rekening met een tarief van tussen de € 800,00 en € 1500,00 aan.

Het gesprek bij u op locatie

Voor het gesprek bij u op locatie rekenen wij € 75,00. U kunt rekening houden met ca. 1,5 a 2 uur voor een gesprek. Ook het telefonische gesprek uit de werkwijze zal deze kosten met zich meebrengen.
Terug naar boven

Toon
Verbergen