Hosted Exchange

Algemene informatie Tarieven Bestellen Helpdesk kennisbank

Hosted Exchange 2013Hosted Exchange 2013; professioneel, veilig, betrouwbaar, functioneel en zeer betaalbaar.

Algemene informatie

Met Hosted Exchange 2010 van Shafts Design, kunt u overal werken, uw data is veilig, uw e-mail, agenda en contacten zijn altijd en overal snel benaderbaar.
Hosted Exchange 2013 werkt samen met Windows, Apple OSX, iPhone, iPad, iPod touch, Android Telefoon en Androidtablet en alle andere apparaten die de functie hebben een hosted exchange (2013) account toe te voegen. Op de PC en Mac werkt Hosted Exchange het makkelijkst in Oulook. Zo heeft u alle functies beschikbaar.

Heeft u (nog) geen Outlook? Geen probleem. Met onze software leasing kunt u Outlook 2013 gewoon leasen op maandelijkste basis. Voor zowel Apple Outlook 2011 als voor Windows Outlook 2013.

Waarom Hosted Exchange?

Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange 2010. Naast normaal e-mailverkeer biedt hosted exchange de mogelijkheid om agenda’s en contact personen, notities, taken bij te houden en eventueel te delen met anderen. Al uw gegevens zijn benaderbaar via een gebruiksvriendelijke webpagina. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid mobiele apparaten (PDA’s, Smartphones en Apple Iphone) te koppelen aan de Hosted Exchange omgeving. Op deze manier kunt u altijd en overal over uw gegevens beschikken.

 

Wat zijn de voordelen?

– Altijd en overal bij uw email. contacten, agenda, taken en notities via het gebruiksvriendelijke Outlook webaccess in een webbrowser.
– Inhoud van uw email. contacten, agenda, taken en notities op elke plek het zelfde op uw pc/ mac in Outlook, webaccess, mobiele apparaat zoals iPhone, iPad, Windows Phone of Android telefoon/ tablet
zo hoeft u nooit meer te zoeken op welk apparaat u die belangrijke email heeft en kunt u makkelijk de digitale agenda gebruiken.
– Veilige opslag
– Samenwerken met collega’s. Zo kunt u de agenda van uw collega’s (binnen het zelfde domein) raadplegen of het mogelijk is een afspraak te plannen.
– Deel uw mailbox het collega’s tijdens afwezigheid

LETOP!

Bij hosted Exchange wordt gebruik gemaakt van de Exchange 2013 versie. Deze versie ondersteund Office outlook 2007 of nieuwer. Wanneer u een oudere versie van outlook heeft zal deze niet in te stellen zijn. Wij raden u dan ook aan om een nieuwe versie van outlook aan te schaffen of deze voor 3 euro per maand bij ons te lease.

Hulp bij lokale installatie

Komt u er niet uit met de handleiding of vindt u het een fijn idee dat alles in één keer goed wordt ingesteld. Natuurlijk is het mogelijk dat wij u helpen bij de installatie van Hosted Exchange op uw PC, Mac of mobiel apparaat. Het instellen van de server omgeving nemen wij u u standaard al uit handen, maar het is ook mogelijk dat wij bij u op locatie uw PC, Mac of mobiel apparaat komen instellen. Tevens kunnen wij u bij installatie op PC of Mac helpen d.m.v. Remote Support. Kijkt u voor de voorwaarden onder Remote Support of Computer Support.
Terug naar boven


Tarieven Hosted Exchange

1 2 T/M 4 5 T/M 24
Totale mogelijke Opslag 4 GB 8 t/m 16 GB 20 t/m 96 GB
Prijs per maand (per gebruiker) € 7,00 € 6,50 € 6,00
Gezamenlijke Opslag Ja Ja Ja
Meerdere Maildomeinen Ja Ja
Antispam en Antivirus Ja Ja Ja
IMAPs Ja Ja Ja
POP3s Ja Ja Ja
Push Mail Ja Ja Ja
Exchange via Outlook Ja Ja Ja
Outlook Web Access (OWA) Ja Ja Ja
Email in uw eigen domein(en) Ja Ja Ja
ActiveSync (mobiel, tablet) Ja Ja Ja
Distributie -en Security Groepen Ja Ja Ja
Exchange Mail Contacten Ja Ja Ja
Public Folders Ja Ja
SSL encryptie Ja Ja Ja
Dagelijkse Back-up Ja Ja Ja
 Hosted Exchange Mailboxen delen Ja Ja
Hosted Exchange Agenda delen Ja Ja
Hosted Exchange Contacten delen Ja Ja
Outlook 2013 licentie voor PC (optie) € 3,00 € 3,00 € 3,00
Outlook 2011 licentie voor MAC (optie) € 3,00 € 3,00 € 3,00
Prijs vanaf per maand (ex. BTW) € 7,00 € 6,50 € 6,00

* Een account is een mailbox met één uitgaand e-mail adres (inkomende aliassen zijn onbeperkt en gratis).
** Voor elke account (mailbox) krijgt u 4 GB gezamelijk opslag bij de opslagcapaciteit voor uw onderneming.
*** Prijzen zijn per account en per maand, facturatie per maand exclusief BTW. Maandelijks opzegbaar met een opzeg termijn van 30 dagen vanaf eerste dag maand.

Extra gezamenlijke Hosted Exchange schijfruimte

De extra gezamenlijke schijfruimte gaat pas in als al uw gezamenlijke schijfruimte is opgebruikt (aantal mailboxen x 4 GB = gezamenlijke opslag). Wij hanteren ook geen harde limieten, zodat u altijd mail kan versturen en blijven ontvangen.

EXTRA GEZAMENLIJKE OPSLAG PRIJS *
1 GB € 5,00
3 GB € 12,50
5 GB € 20,00
10 GB € 25,00
15 GB € 30,00
20 GB € 35,00
25 GB € 40,00
30 GB € 45,00
40 GB € 55,00
50 GB € 65,00
100 GB € 110,00

* Prijzen zijn per maand exclusief BTW.
Terug naar boven


Bestellen

Door het onderstaande formulier volledig in te vullen kunt u Hosted Exchange aanvragen. Tijdens de aanvraag procedure kunt u het volgende verwachten.

  • U vult onderstaande formulier in
  • U ontvangt binnen enkele uren per email de overeenkomst
  • U stuurt de overeenkomst ondertekend (per email) retour aan ons
  • Wij maken de hosted Exchange account aan (binnen uiterlijk 24 uur)
  • U (laat) de noodzakelijke instellingen in uw domein DNS zone doen door uw hosting provider ( Als het domein bij ons in beheer is zullen wij dit direct voor u doen)
  • U kunt de webaccess direct gebruiken en apparaten instellen

 

Bestellen Hosted Exchange

Terug naar boven

Toon
Verbergen