GRATIS externe harde schijf bij een abonnement ‘Onbeperkt Support’

juni 25, 2014

GRATIS externe harde schijf

Sluit nu een abonnement ‘Onbeperkt Support’ af en ontvang gratis een externe harde schijf. Wanneer u in deze actie periode een abonnement ‘Onbeperkt Support’ afsluit krijg u gratis een externe harde schijf van 500 GB bij het abonnement voor uw back-up.

Shafts Design biedt u een abonnement waarbij u onbeperkt support wordt geboden bij computer problemen. Dit doen wij door u direct te helpen wanneer een probleem of vraag zich voordoen d.m.v. Remote Support (hulp op afstand met een verbinding met uw computer). Dit kan door een programma te openen via onze website of op uw computer en u komt vanzelf in de wachtrij terecht. Wanneer u aan de beurt bent zullen wij u d.m.v. een chat vragen wat het probleem is en dit direct voor u oplossen. Dit doen wij bij onbeperkt support ONBEPERKT aantal keren.

Wanneer een probleem onverhoopt toch niet direct op te lossen is zullen wij binnen het Onbeperkt Support abonnement ‘onbeperkt computer support’ direct een afspraak met u inplannen om het probleem bij u op locatie op te komen lossen.

Met onbeperkt support betaalt u een vast bedrag per maand en heeft u nooit meer verrassingen in de bijkomende kosten om problemen op uw computer op te lossen.

Bij ‘Onbeperkt Computer Support’ heeft u onbeperkt hulp bij het volgende:
– Hulp bij vragen
– Hulp bij problemen
– Optimaliseren computer/ notebook
– Installeren Software
– Instellen E-mail/ Software
– Updaten software
– Verwijderen kwaadaardige software
– Advies over beveiliging en veilig internetten
– Advies bij aanschaf nieuwe hard/ software
– Al het bovengenoemde d.m.v. Remote Support
– Stofvrij maken computer
– Bezoek op locatie wanneer een probleem niet
d.m.v. Remote Support kan worden opgelost
– Her-installeren computer/ notebook

Kijk voor meer informatie over onbeperkt support op
http://www.shaftsdesign.nl/onbeperkt-support/

Deel dit op sociale media