Computer Support

Algemene informatie  Consult op locatie Werkgebied Systeembeheer Tarieven Afspraak maken

Shafts Design levert computer support bij zowel bedrijven als bij particulieren.

Wij ondersteunen zowel Windows, Apple en alle randapparatuur. U kunt bij ons ook terecht voor telecom, digitale tv en andere internet verwante apparatuur.

1383023513_1In het dagelijkse bedrijfsproces is de computer onmisbaar. Hierin is het uitvallen van de computer niet acceptabel. Shafts Design probeert dit voor u te voorkomen d.m.v. systeembeheer, waarbij wij computers in topconditie proberen te houden, en het dagelijkse bedrijfsproces glad verloopt.

Is het het geval dat Shafts Design geen systeembeheer bij u uitvoert, maar u wenst wel gebruik te maken van onze computer supportdiensten? Dit is natuurlijk geen probleem  Een van onze specialisten komt dan bij u op locatie en zal alles in werk stellen u weer snel op weg te helpen.

Shafts Design heeft ruime ervaring met support verlenging en systeembeheer bij bedrijven. De klantenkring van Shafts Design bestaat o.a. uit; Zorgverleners (tandarts, fysiotherapie en dokters praktijken), fiscale dienstverlening (boekhoud en accountants kantoren), Horeca bedrijven, Notariskantoren, Schoonheid Salons, Bouwsector en diverse detailhandels.

Advies over uw ICT omgeving

Shafts Design kan u ook prima van dienst zijn met het verlenen van advies betreffende uw ICT omgeving. Tijdens het systeembeheer zal onze specialist met u doorspreken wat er eventueel verbeterd kan worden, maar ook als wij (nog) geen systeembeheer bij u uitvoeren kunt u bij ons terecht voor advies.
Terug naar boven

Consult op locatie

Wanneer een probleem zich voordoet met uw computer is dit erg vervelend. U kunt niet bij uw gegevens. Het is dan ook belangrijk dat de computer snel weer werkt. Shafts Design helpt u snel weer op weg met een consult op locatie.

Wij leveren onze diensten op locatie, zo hoeft u niet met uw apparatuur over straat. Wij komen
gewoon bij u thuis of op kantoor. Wij hebben de kennis en professionaliteit in huis om het probleem snel
op te lossen.

Heeft u een klein probleem? Wellicht kunnen wij u direct helpen d.m.v. Remote Support.

Veel voorkomende werkzaamheden zijn;

Hardware reparatie aan pc ook mogelijk–       Virus/spyware verwijdering
–       Probleem oplossing omtrent netwerk/internet
–       Fout herstellen OS
–       Systeembeheer
–       Aansluiten internet/netwerk
–       Onderhoud computer
–       Adviseren soft/ hardware oplossingen
–       Verhuizen internet en computers
–       Reparatie aan hardware
–       Her-installeren van de computer

Computer support is onder vele namen bekend. Enkele benamingen zijn; computer hulp, computer dokter, pc hulp, pc dokter, computer reparatie, computer service, computerspecialist en computer expert. Wij gebruiken de naam computer support, omdat wij verder gaan dan alleen uw computer problemen op te lossen.

Werkgebied

werkgebiedShafts Design levert supportdiensten in o.a. Den Haag incl. Ypenburg/Leidschenveen, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Delft, Delftgauw, Wateringen, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Leiden, Rotterdam, ’s-Gravenzande, Naaldwijk, Maasdijk, Monster, Poeldijk, Honselersdijk, De Lier, Schipluiden, Den Hoorn, Benthuizen, Ter Heijde, Kwintsheul, Wassenaar en alle omringende plaatsen. Woont of werkt u buiten deze regio? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
Terug naar boven

Systeembeheer

Voor uw bedrijf is het belangrijk dat uw computer goed blijft werken. Shafts Design kan al het ICT beheer uit handen nemen. Dit doen we door periodiek onderhoud te plegen aan uw systemen, zowel hardware als software technisch. Tevens zullen wij u bij het systeembeheer op de hoogte houden voor ontwikkelingen die betrekking hebben op uw ICT omgeving. Zo blijft uw ICT omgeving up to date en efficiënt.

Wanneer u uw ICT omgeving laat beheren door Shafts Design kunnen wij u extra goed van dienst zijn, omdat wij op de hoogte zijn van uw omgeving. Zo kunnen wij kleine incidenten vaak goed verhelpen d.m.v. remote support en is er geen bezoek nodig.

Bij Shafts Design hanteren wij geen contracten voor het systeembeheer. U kunt een onderhoud afspraak maken. Wanneer u een afspraak heeft voor onderhoud zullen wij aan het eind van het bezoek meteen een afspraak met u maken voor de volgende onderhoudsbeurt. Deze afspraak kunt u altijd nog wijzigen of annuleren tot 24 uur voor aanvang van de afspraak.

Wanneer u het systeembeheer door Shafts Design laat uitvoeren en er onoverhoop toch een probleem mag optreden garanderen wij u dat wij binnen 24 uur (op werkdagen) bij u op locatie kunnen zijn om het probleem aan te pakken.
Terug naar boven

Tarieven

Shafts Design hanteert binnen het werkgebied geen voorrijkosten. De tarieven worden berekend met een minimale afname van één uur. Na het eerste uur zullen wij het vervolg tarief per 15 minuten berekenen.

Natuurlijk kunt u buiten het werkgebied van Shafts Design ook gebruik maken van onze diensten. Houd u er dan wel rekening mee dat wij buiten ons werkgebied voorrijkosten in rekening brengen afhankelijk van uw vestigingsplaats. De voorrijkosten worden berekend aan de hand van de reistijd. U kunt vooraf bij ons de voorrijkosten voor uw locatie opvragen.

Tarieven Tarief
Bedrijven
(excl. b.t.w.)
Tarief
Particulieren
(incl. b.t.w.)
Eerste uur op locatie € 60,00 € 54,00
Volgende 15 minuten op locatie € 15,00 € 13,50
SPOED toeslag Dezelfde dag (éenmalige toeslag, per bezoek) ¹ € 60,00 € 40,00¹
Avond toeslag² € 25,00 € 30,25
(Her) installatie Computer/ Notebook
De herinstallatie wordt bij Shafts Design in de werkplaats uitgevoerd. Duurt maximaal 5 werkdagen
€ 180,00 € 180,00
Diagnose hardware³
Dit geldt alleen voor diagnose die bij Shafts Design in de werkplaats wordt uitgevoerd. Duurt maximaal 5 werkdagen
€ 90,00 € 90,00
SPOED toeslag werkzaamheden werkplaats 48 uur service
Wij geven u garantie dat uw computer/ notebook binnen 48 uur bij u retour is.
€ 55,00 € 55,00
SPOED toeslag werkzaamheden werkplaats 24 uur service
Wij geven u garantie dat uw computer/ notebook binnen 24 uur bij u retour is.
€ 90,00 € 90,00
Remote support per 15 minuten € 12,00 € 12,00

Bij alle bedragen staat vermeld of dit inclusief of exclusief b.t.w. is.

Bij Shafts Design kunt u pinnen!

Aan het eind van het bezoek dient u het totale factuur bedrag direct te voldoen. Dit kunt u doen d.m.v. contanten betaling of mobiele pin. Bij remote support sessies krijgt u na afloop een digitale factuur toegestuurd. Deze kunt u binnen 10 dagen betalen d.m.v. iDeal of overboeking

Hieronder ziet u de uitzonderingen of een toelichting van de bovengenoemde tabel gemerkt met ¹,² of ³
¹ Voor particulieren cliënten kunnen wij niet garanderen dat de spoed service beschikbaar is. Voor zakelijke cliënten maken wij altijd ruimte in de agenda om acute storingen te verhelpen.
² De avond afspraken zijn beperkt beschikbaar. De toeslag is éénmaal de toeslag per bezoek
³ Dit betreft alleen een diagnose. Shafts Design zal na de diagnose een offerte uitbrengen wat de reparatie zal kosten en hoelang deze zal duren. De eventuele spoedservice op de reparatie zal in de offerte worden meegenomen wanneer u voor een spoed diagnose heeft gekozen.
Terug naar boven

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een bezoek op locatie? Dit kunt u doen via deze website of telefonisch.
Als u een spoedafspraak wenst voor dezelfde dag. Dan vragen wij om dit telefonisch te regelen.

070 – 395 00 40

Afspraak online maken

 

Terug naar boven

Toon
Verbergen