Cloud Harddrive | Veilige Cloud Storage

Cloud Hardrive in het kort Functies Tarieven Uitleg licentie Aanvragen
“Cloud Harddrive; Uw bestanden in de Cloud, veilig, snel, overal toegankelijk en te delen met anderen.”cloud-hard-drive-app

Cloud Harddrive is een Enterprise Cloud Storage Oplossing waarbij de besaanden volledig 256 bits encrypted zijn en de verbinding met de Cloud middels SSL, uw bestanden zijn 100% afgeschermd en veilig. De opslag is in Nederland.


Een korte omschrijving van de mogelijkheden van Cloud Harddrive

Data Opslag en Beveiliging

Cloud Harddrive creëert een beveiligd gebied op uw lokale harde schijf, waar de Cloud Harddrives in staan. Alle mappen en bestanden in de beveiligde ruimte zijn beschermd middels een 256-bit encryptie. De Cloud Harddrives zijn wachtwoord beveiligd. De communictatie met de cloud gaat middels SSL.

Aan uw computer wordt door de Cloud Harddrive applicatie een unieke code gekoppeld, hierdoor kan op afstand (mits het apparaat wordt aangesloten op het internet), de bestanden en
mappen van de Cloud Harddrives worden “vernietigd”.

Data delen met anderen

Het is natuurlijk mogelijk Cloud Harddrives te delen met andere (bijvoorbeeld als Team Disk, of voor een bepaalde afdeling, directie etc). Een gebruiker kan zoveel Cloud Harddrives aanmaken als wenselijk, waaronder ook persoonlijke Cloud Harddrives. U kunt de rechten van een Cloud Harddrive voor een team lid ook beperken tot alleen lezen bijvoorbeeld. Om Cloud Harddrives te kunnen delen moet de andere persoon ook Cloud Harddrive gebruiker zijn. Het natuurlijk mogelijk uw eigen Cloud Harddrive op meerdere locaties te installeren en in te werken. Er zijn andere manieren om mappen of bestanden te delen met onbekenden.

Er zijn verschillende mogelijkheden om bestanden of mappen te delen met onbekenden, die vervolgens helemaal secure en volgens uw “regels” kunnen worden gedownload (bijvoorbeeld met een wachtwoord en/of maar x keer).

Altijd en overal toegankelijk

Uw bestanden en mappen zijn altijd beschikbaar, via applicaties voor PC en MAC, via een online portaal en via Apps voor iPhone, iPad, Android, Windows Phone en Blackberry.

Het synchroniseren van bestanden via de PC en MAC applicaties werkt via het drag en drop systeem, het syncronisatie process is continu en reageert direct op wijzigingen. Uw bestanden en team bestanden zijn altijd up-to-date.
Terug naar boven


Functie overzicht

Altijd en overal uw data binnen handbereik, waar u ook bent

U kunt via uw computer(s), mobiele telefoon en via een online web portaal bij uw bestanden en mappen, waar u ook bent!

150GB Opslag en Cloud Hardeschijven*

U kunt tot 150GB binnen 1 account uw bestanden en mappen opslaan, u kunt zoveel Cloud Harddrives aanmaken als u wenst. Heeft u meer accounts? Dan tellen we gewoon de Gigabytes bij elkaar.

Wij maken natuurlijk ook back-ups van uw bestanden

Om er zeker van te zijn dat al uw data bij ons in de Cloud ook echt veilig is, worden uw bestanden ook nog apart geback-uped naar een extern back-up platform.

Uw data is 256-bits encrypted, dus 100% veilig!

Uw data staat encrypted op uw computer(s) en bij ons in de Cloud, alleen ons systeem kan de gegevens ontsleutelen, met het juist wachtwoord.

Diefstal Beveiliging en uw data op afstand vernietigen!

Met de ingebouwde diefstal beveiliging in het Cloud Harddrive systeem, is het mogelijk uw data op afstand te vernietigen met en paar drukken op de knop.

Verbinden met de Cloud alleen middels SSL verbinding

Alle uw apparaten en browsers verbinden alleen met een beveiligde verbinding (SSL verbiding) naar onze onze Cloud, let op het slotje in uw browser.

Uw data in een Nederlands (ISO gecertificeerd) datacentrum

U bent wettelijk verplicht uw data in Nederland op te slaan, onze Cloud voldoet aan deze strenge voorwaarde. Ons datacentrum heeft 2 ISO certificaten.

Synchroon Delen en Samenwerken

U kunt op verschillende manieren Hardeschijven, bestanden en mappen delen met andere Cloud Harddrive gebruikers of met personen die geen Cloud Harddrive gebruiken.

Verwijderd items worden 30 dagen bewaardcloud-hard-drive

Alle bestanden en mappen die u van de Cloud Harddrive(s) verwijderd, zijn nog 30 dagen terug te vinden in uw prullenbak in het online web portaal.

Tot 14 dagen revisies van uw data terugzetten

Wij houden revisies van uw bestanden bij, zodat u een wijziging makkelijk ongedaan kan maken door een van de vorige versie te herstellen.

Rechten makkelijk in te stellen

Als groep beheerder (bedrijfsbeheerder), kunt u andere gebruikers beheren, aanmaken, verwijderen en rechten toekennen en ontnemen.
Terug naar boven


Voorbeeld van Cloud Harddrive gebruikers
en licenties

De software en alle applicaties zijn op meerdere locaties te gebruiken, denk aan kantoor en thuis. Als er een team server wordt aangemaakt en wordt gewerkt met persoonlijke mappen, of als de gebruiker niet alle rechten heeft om aanpassingen te doen, raden we altijd aan om voor elke persoon een aparte gerbuikersaccount aan te maken.

Voorbeeld 1 – Situatie op zich zelf staande gebruikers, elke gebruiker heeft zijn eigen Cloud Harddrive licentie/abonnenment, deze gebruikers delen Team Drives onderling.

Voorbeeld 2 – Situatie met op zich zelfstaande gebruikers, al dan niet op verschillende fysieke locaties, elke gebruiker of afdeling (met meerdere personen) heeft zijn eigen Cloud Harddrive licentie/abonnenment, deze gebruikers en afdelingen delen Team Drives onderling.
Terug naar boven


Wat kost Cloud Harddrive?

De Cloud Harddrive prijzen worden berekend per licentie elke aangemaakte licentie loopt 1 maand. De beheerder kan licenties aanmaken en verwijderden (in het beheergedeelte). U betaald dus altijd minimaal voor 1 maand als u een gebruiker of licentie aanmaakt, u kunt een licentie ook van een gebruiker ontnemen en aan een nieuwe of andere gebruiker koppelen. U heeft dus binnen de maand ook nog alle vrijheid.

Cloud Harddrive Prijzen Staffel
Aantal Licenties 1 t/m 4 5 t/m 24 25 t/m 74 75 t/m 200 201+
Prijs per Licentie € 7,50 € 7,00 € 6,50 € 6,00 € 5,50

Terug naar boven


Cloud Harddrive bestellen

Door onderstaand formulier in te vullen kunt u Cloud Harddrive aanvragen.

Wij zullen u de overeenkomst binnen enkele uren na de aanvraag toesturen.

Aanvraag Cloud Harddrive

Terug naar boven

Toon
Verbergen