Camera bewaking – Nieuw bij Shafts Design

juli 5, 2016

720nvr4_1Een camerasysteem heeft een afschrikkende werking voor inbrekers. Inbrekers staan niet graag op beeld vastgelegd. Mag er toch een inbreker zijn die niet afgeschrikt wordt. Dan heeft u de opname van de camera beschikbaar. Dit moet opsporing van de inbreker een stapje makkelijker maken.

Bij Shafts Design heeft u al een camerasysteem met 4 camera’s en installatie vanaf € 869,00

Standaard met installatie

Door onze installatie service welke wij standaard bij dit systeem aanbieden is de installatie geen zorg voor u. Het enige wat u hoeft te bedenken is waar u de camera’s geplaatst wilt hebben. Natuurlijk kunnen wij u hierbij adviseren.

homepage slides_camera

Met een camera systeem neemt u camerabeelden op en heeft u de mogelijkheid om live te kijken wat er thuis of FN3108XE_4_2op kantoor gebeurt vanaf computer, notebook, tablet of smartphone. De opname is zo in te stellen dat het camerasysteem alleen opneemt als er bewegen wordt waargenomen. De opgenomen beelden kijkt u eenvoudig terug via uw computer, notebook, tablet of smartphone. Het camerasysteem bestaat uit een recorder die de beelden opslaat en hierbij een aantal camera’s welke de beelden vastleggen. Het onder genoemde systeem is voorzien van Power over Ethernet technologie. Dit betekend dat er voor iedere camera slechts één kabel nodig is tussen de recorder en de camera. Dit maakt het een ideale camera voor eventueel buitengebruik.

Bestellen?

Deel dit op sociale media